Individueel of als teamIndividueel en voor teams

  • Een gezonde levensstijl
  • Een traject van zes maanden
  • Personal training
  • Betere voeding, meer bewegen en stressvermindering.

Het Personal Health Trainer Programma richt zich op een verandering binnen het individu. Toch is het niet moeilijk voor te stellen dat dit programma voor teams nog meer mogelijkheden biedt. Het integreren van bewegen in het werk, het samen zoeken naar mogelijkheden voor vernieuwing en het onderling motiveren, geven kansen om de resultaten voor deelnemers en het bedrijf te vergroten.

Het team-programma bevat een extra workshop gericht het mobiliseren van de creativiteit en kennis van medewerkers om hun eigen werksituatie te verbeteren. In de context van het Personal Health Trainer Programma richten deze zich op hoe het team kan komen tot meer bewegen en gezonder werken. Deelnemers maken in deze workshop onder andere afspraken over hoe zij in het werk meer kunnen bewegen. Dit betekent vaak anders vergaderen, andere “bila’s” en ook zelf anders werken. Zaken die individueel misschien wat raar zijn, blijken als team juist verbindend. De vertaling van de nieuwe manier van samenwerken naar prettiger en efficiënter werken vindt hierin ook plaats.

De samenwerking en de verbeteringen geven een directe uitwerking op de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers en de productiviteit van het team.

Net als het individuele programma richt het teamprogramma zich ook op de individuele levensstijl. Het teamprogramma voegt een extra winst daaraan toe.