VMV Bedrijfsfitness

Het concept van VMV Bedrijfsfitness kent twee pijlers: bied het beste wat de markt te bieden heeft en organiseer dat met de meest efficiënte bedrijfsvoering. Hiermee ondersteunt VMV haar persoonlijke aanpak.

De basis van fitness rust op een professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Geen mens is hetzelfde, dus elke deelnemer verdient maatwerk.  VMV Bedrijfsfitness ziet deze aanpak als het belangrijkste element in het betrekken van meer en meer deelnemers bij de bedrijfsfitness.

Core goals

  • Overdragen van een gezonde levensstijl

  • Mensen plezier geven in bewegen

  • Rendement bieden voor onze klanten

  • Als preventiecentrum voorkomen van fysieke klachten

  • Mensen versteld doen laten staan van zichzelf

Our experience

Hoge kwaliteit fitness > 10 jaar
Efficiënte bedrijfsvoering > 20 jaar
Personal Training > 5 jaar
Kennis training > 10 jaar

Kwaliteit

Sporten leuk maken, enthousiasme creëren, een persoonlijke relatie opbouwen en een logische aanpak neerzetten. Dit zijn de basisingrediënten voor de kwaliteit die VMV Bedrijfsfitness levert. Natuurlijk zijn we aangesloten bij de vakverenigingen en gebruiken we de laatste inzichten, maar wij geloven dat uiteindelijk onze medewerkers de kwaliteit bepalen.

Dit ondersteunen we met personal training (één op één training om bijzondere doelen te bereiken), een persoonlijke internet-omgeving en leefstijl cursussen naast de vanzelfsprekende persoonlijke trainingsbegeleiding en groepslessen. Dit doen wij als preventiecentrum, waardoor wij in staat zijn ook diabetes, COPD en obesitas patiënten te begeleiden.

Groepslessen
Personal training
Small group training
Online portaal
Persoonlijke begeleiding
Kwaliteit

Partners en klanten

Zegers Management Advies
Fit!vak
Les Mills
Lerf