Voor medewerkers

In-company bedrijfsfitness maakt het voor medewerkers makkelijker om te sporten. Het werkt dempelverlagend en geeft uiting aan de waardering door het bedrijf.

Gezonder voelen vormt het directe resultaat. In-company fitness kost minder tijd, is makkelijk in te plannen en geeft nieuwe informele contacten in de organisatie.

Voorwaarde voor succes is wel dat het niveau niet onder doet voor die van commerciƫle sportscholen. Een hoge kwaliteit en een makkelijkere toegankelijkheid geven voor de medewerker een positief resultaat.

Voor Werkgevers

De gezondheid van medewerkers ontwikkelt zich steeds meer tot een succesfactor voor een bedrijf. Dit komt niet alleen voort uit het lagere ziekteverzuim en de duurzame inzet van medewerkers. Minstens zo belangrijk is de toename van productiviteit.

Vele onderzoeken laten zien, dat de investering in de gezondheid van de medewerkers zich ruimschoots terug verdiend.

Tegelijkertijd laat in-company bedrijfsfitness zien dat de organisatie bereid is om daadwerkelijk te investeren in de gezondheid van haar medewerkers.

Fiscaal voordeel

Vanaf 2015 zijn de fiscale regelingen voor het sporten buiten de organisatie sterk versoberd zo niet verdwenen. In-company bedrijfsfitness blijft echter wel fiscaal aantrekkelijk. Medewerkers kunnen gebruik maken van alle fitness faciliteiten en begeleiding zonder daarvoor fiscaal belast te worden.

Ook voor het Personal Health Trainer Programma blijft fiscaal aantrekkelijk.

VMV Bedrijfsfitness